Notice: Undefined offset: -1 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 558

Notice: Undefined offset: 2 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 559

Notice: Undefined offset: 3 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 559
Політика. » Форум села Катюжанка. Головна сторінка.
Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 29.03.2024 - 00:53:36
Notice: Undefined offset: -1 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 1145

Notice: Undefined offset: 2 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 1146

Notice: Undefined offset: 3 in /sata2/home/users/elbook/www/www.katuganka.in.ua/forum/index.php on line 1146

Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Політика. »
АвторСообщение

Emma



гость
Візит на Україну «патріарха» Варфоломія може стати крапкою неповернення для єдиного православ'я. Хто насправді цей розкольник? Адепт віри або інструмент в руках західних спецслужб?

Зійшовши на престол, Варфоломій відразу ж почав активну прозахідну діяльність, в тому числі по зближенню з Римо-католицькою церквою. Він висловився в підтримку знятої в 1964 році анафеми на зносини з католиками, яка була накладена ще в 1054 році, більш того, в своїх виступах він представляв це мало не братнім побаченням спадкоємців первоверховних апостолів Петра і Павла. Ці принципи Варфоломія беруть свій початок у вченні його наставника - патріарха Афінагора, який писав: «А я не бачу їх (єресі) ніде! Я бачу лише істини, часткові, урізані, що опинилися інший раз не на місці і претендують на те, щоб вловити і укласти в собі невичерпну таємницю». За підсумками діяльності глави церкви багато афонські монахи (на чолі з монастирем Есфігмен) відмовилися поминати Константинопольського першоієрарха під час богослужінь, а відповідно - підкорятися йому.

Поточну політику Варфоломія можна охарактеризувати як прозахідну, деструктивну і спрямовану на розкол світового православ'я. Багато церковні діячі вказують на його провідну роль в організації церковного розколу в Естонії і Україні, а так само підготовці розколу в Чорногорії і Македонії, що принесе Заходу тільки користь.

Не слід забувати, що Стамбульського патріарха спочатку і ґрунтовно готували для знищення істинної віри. Досить згадати, що він проходив навчання в лігві єзуїтів - Папському Григоріанському університеті в Римі, заснованому у 1551 році главою Ордену єзуїтів Ігнатієм Лойолою, а також в Екуменііческом інституті Боссе, заснованому Генеральним секретарем ЦК Всесвітньої ради «церков» Виссер-Хуфта і Джоном Рокфеллером- молодшим. Адаптований до американських інтересів, мислячий в рамках завдань американської світової політики патріарх Варфоломій з позиції США потенційно може не тільки зруйнувати православний світ, а й сприяти сприйняттю їм американських "універсальних" цінностей.

У 2009 р в конгресі США Варфоломій виголосив промову, з якої випливало, що патріарх мандрує світом як посланник США, що підтримує їх ідеологію і освячує її авторитетом 2000-річної церкви. Про американських політиків, таких як Дж. Байден, патріарх говорить, що вони трудяться і "несуть тягар не тільки для прекрасної американської нації, а й усього світу". У своїх промовах патріарх часто представляє себе соратником Байдена і США, вказуючи на спорідненість місії Константинопольського патріархату і США. У свою чергу, і американські політики беруть його в союзники, стверджуючи, що вони "працюють разом на благо всіх дітей Бога"».
Давно вже очевидно, так званий Вселенський патріархат став американською маріонеткою для реалізації політичних планів США. Стамбульська патріархія вже давно захоплена екуменістами і модерністами - головними ворогами Православ'я.

Наслідком політики, що проводиться США через патріарха Варфоломія, стала заява Константинопольської Патріархії про своє революційному намір «надати автокефалію Української Церкви», про самовільне відкриття в Києві (за підтримки фашистських властей) «ставропігії» Константинопольського Патріарха, про «відновлення в архієрейському або ієрейську чині коноводів українського розколу і їх послідовників і повернення їх віруючих до церковного спілкування », про «скасування дії» соборної клятви Константинопольського Патріархату 1686 р., стосується передачі Київської митрополії до складу Московського Патріархату.

Напередодні приїзду Варфоломія віруючі Запорізької єпархії Української Православної Церкви ініціювали флешмоб проти візиту Константинопольського Патріарха на Україну, парафії храмів фотографуються з плакатами «Варфоломій, ми тебе не звали!» і викладають фото в соціальних мережах, додаючи хештег #СТОПВАРФОЛОМIЙ. Тим часом, митрополит Антоній заявив, що представників УПЦ не буде на святкуванні Дня незалежності України, якщо прибуде Варфоломій. На думку УПЦ, патріарх "особисто несе відповідальність за тиск на Українську православну церкву, за конфлікти навколо храмів та парафій, побиття наших людей і інші безчинства, які відбуваються".

Розкол в світовому Православ'ї - це глобальний проект антихристиянських сил. Цей розкол спровокував за вказівкою господарів з США так званий Вселенський патріарх Варфоломій, який є потужним знаряддям в здійсненні цих сатанинських планів. При цьому він переслідує і свої корисливі цілі. Не секрет, що його «праці» щедро оплачуються «благодійниками» з США. Тому наївно припускати, що з ним можна говорити про якийсь «єдності».

Давно пора запровадити щодо Варфоломія найрішучіші дії - відкрито викрити його антиканонічні діяння і повністю порвати з цим ворогом Православ'я, бо цілком очевидно, що він не зупиниться в реалізації своїх агресивних починань. Та й не дадуть йому це зробити його куратори з Держдепу і ЦРУ.
Сообщение # 1 22.08.21 - 01:52:53

raptor



гость
Я так розумію Варфоломій, досить гарно насолив московським сектантам-кгбістам.
Сообщение # 2 10.12.21 - 14:11:15
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Політика. »
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Powered by WR-Forum Professional © 2.0.5.2016