Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Як вам таке дзеркало в дерев'яній рамі https://zerkala.lviv.ua/categories/v-derevianii-ramtsi ? Як на мене, воно буде підходити під будь-які стилі інтер'єру. Мені зараз дуже подобаються меблі в класичному стилі інтер'єру, а таке дзеркало буде посувати туди найбільше. Але через кілька років я впевнений, що мені почне подобатися щось інше і я буду робити ремонт. От і думаю, що таке дзеркало буде підходити і до інших стилів інтер'єру. Як вважаєте?
Мені дуже сподобалися дзеркала, які є на сайті цієї компанії. Вони вишукані і виготовлені дуже охайно. Звичайно, хотілося б побачити таке дзеркало в реалі, а не на фото, і вже тоді робити висновки) Але я б на вашому місці замовила б собі таке дзеркало.
Ну і якби я побачив це дзеркало, то було б краще та простіше обирати. Хоча якщо фото зроблені в реалі, то дзеркала справді дуже класні. Просто думаю, чи буде підходити таке дзеркало до різних стилів інтер'єру.