Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Когда решил купить бу мотоцикл, попал на отличный вариант в Moto-Moto. Там не только широкий выбор мотоциклов, но и забота о клиентах продолжается и после покупки. Когда я уже выбрал свой двухколесный конь, возник вопрос с обслуживанием. И тут на помощь пришло мото СТО в Киеве https://moto-moto.kiev.ua/sto от магазина Moto-Moto. Профессиональные мастера провели полное ТО и капремонт двигателя, сделав мой мотоцикл как новеньким. Теперь я уверен в надежности своего байка, зная, что могу полагаться на мото СТО в Moto-Moto. Кстати, цены вполне адекватные, а сервис на высшем уровне.