Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Я на тиждень їду у відрядження, за дітьми буде наглядати моя мама. Менша ходить у садочок, а от із старшою потрібно робити домашні завдання. І тут моя мама почала говорити, що вона вже нічого не пам'ятає, щоб я якось домовилася із вчителькою, що домашнього не буде. Я чесно кажучи не хочу цього робити і вирішила, що знайду хороший ресурс, звідки вона спише. Наприклад, знайшла такий розв'язник українська мова 4 клас Вашуленко https://11gdz.com.ua/4-klas/ukrayinska-mova-4/175-gdz-ukrayinska-mova-4-klas-vashulenko-2021-2-chastina.html . Скажіть, будь ласка, це нормальний ресурс, там немає помилок чи можливо можете поділитися іншими?
Головне перевірити, за які роки підручник і щоб там були ті самі вправи. Бо у нас одного разу із цим вийшов прикол, у нас у школі підручник старішого видання, а домашнє виявляється було зовсім іншим.
Зрозуміла вашу пораду. Зараз перегляну точно, чи там саме ті підручники, за якими навчається старша. А стосовно помилок не знаєте? Чи можливо можете підказати інші ресурси.