Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 31.10.2024 - 16:24:02
Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Мій досвід покупки квартири в ЖК Австрийский
АвторСообщение

xkristinaxbond

Бывалый

Статистика:
Тем создано: 100
Нарушения: 0
Хочу поділитися своїм досвідом покупки квартири в ЖК Австрийский https://dom.ria.com/uk/novostroyka-zhk-avstriiskyi-6079/ в Овідіополі. Вже кілька місяців живу тут і вражена зручністю розташування. Поруч є все необхідне: школа, дитячий садок, лікарня, магазини, торговий центр і навіть аквапарк. Транспортна розв'язка дуже зручна — всього 20 хвилин до моря та пляжів, а до Одеси можна легко дістатися громадським транспортом.

Що стосується самого житлового комплексу, він побудований за сучасними технологіями, квартири з високими стелями та індивідуальним опаленням. Територія під охороною, тому почуваюся тут спокійно і безпечно. Окрім цього, мене порадувала відсутність паркування на території, що забезпечує затишок і тишу у дворі.
Сообщение # 1 11.10.24 - 16:07:19
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Мій досвід покупки квартири в ЖК Австрийский
Топ помилок при накрутці підписників у TikTok :Предыдущая темаСледующая тема: Легкі книги англійською
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться