Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Не так давно я скористалася послугами ТОВ "АМЕЛ.ЮА" https://amel.ua для покупки акумулятора для електронавантажувача. Дуже приємно вражена їхнім асортиментом! У них є все необхідне: від акумуляторів до зарядних пристроїв, причому якість просто чудова. Замовлення оформити було легко, а ціни дуже привабливі. Я також дізналася про знижки для постійних клієнтів, що приємно радує.
Обслуговування на високому рівні! Після покупки мені надали детальну інформацію про гарантію, а також про сервісне обслуговування. Компанія приймає відпрацьовані акумулятори, що дуже зручно. Якщо хтось шукає надійного постачальника акумуляторних батарей, рекомендую звернутися до ТОВ "АМЕЛ.ЮА"!