Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 22.11.2024 - 15:16:40
Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Акумулятор для електронавантажувача
АвторСообщение

xkristinaxbond

Бывалый

Статистика:
Тем создано: 105
Нарушения: 0
Не так давно я скористалася послугами ТОВ "АМЕЛ.ЮА" https://amel.ua для покупки акумулятора для електронавантажувача. Дуже приємно вражена їхнім асортиментом! У них є все необхідне: від акумуляторів до зарядних пристроїв, причому якість просто чудова. Замовлення оформити було легко, а ціни дуже привабливі. Я також дізналася про знижки для постійних клієнтів, що приємно радує.

Обслуговування на високому рівні! Після покупки мені надали детальну інформацію про гарантію, а також про сервісне обслуговування. Компанія приймає відпрацьовані акумулятори, що дуже зручно. Якщо хтось шукає надійного постачальника акумуляторних батарей, рекомендую звернутися до ТОВ "АМЕЛ.ЮА"!
Сообщение # 1 18.10.24 - 03:37:28
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Акумулятор для електронавантажувача
ТОВ «Крафтбокс»: чудові подарунки та відмінний сервіс! :Предыдущая темаСледующая тема: Термометр в квартиру
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться