Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Я вже кілька разів замовляла стоматологічні матеріали в «NewDental» https://newdental.in.ua/ для нашої клініки і залишилася дуже задоволена. У них великий вибір продукції для різних напрямків стоматології, а ціни значно нижчі, ніж у багатьох інших постачальників. Всі товари сертифіковані, тому я впевнена у їхній якості. Особливо хочеться відзначити, що ціни у них дуже конкурентоспроможні, завдяки безпосередній співпраці з виробниками.
Що мені дуже сподобалося, так це їхня консультаційна підтримка. Співробітники завжди готові дати професійні поради і допомогти підібрати потрібні матеріали для клініки. Замовлення завжди оброЦензурають швидко, доставка була здійснена вчасно. Для Чернівців навіть є можливість забрати товар самовивозом, що дуже зручно. Однозначно рекомендую «NewDental» як надійного постачальника!