Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Не так давно я придбала у Family Store https://family-store.in.ua/ вінчальні ікони для нашого весільного обряду, і мушу сказати, що залишилась дуже задоволена! Ікони виготовлені вручну, з великою увагою до деталей, а вибір варіантів просто вражаючий. Спочатку була невелика невизначеність з вибором, але допомога співробітників магазину зробила процес простим та зрозумілим. Я обрала ікони Богородиці та Спасителя, і вони чудово виглядають у нашій оселі, створюючи святкову атмосферу.
Ще одна річ, яка мене приємно здивувала — це ціни. У порівнянні з іншими магазинами, тут вони значно доступніші, а якість товару на висоті. Я також замовляла молитовник — він має дуже красиве шкіряне оздоблення, і мені було приємно отримати його так швидко. Доставка була оперативною, а коли я звернулась з питанням, завжди отримувала швидку відповідь. Від себе рекомендую Family Store тим, хто шукає релігійні товари високої якості за доступними цінами.