Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Колеги здрастуйте, поділіться, хто вже проходив процес ліквідації підприємства. Чи є якісь перевірені компанії, які можуть зробити все під ключ і не здеруть останні гроші?
Проходив процес ліквідації кілька років тому, і, чесно кажучи, вирішив займатися цим самостійно, тому що не хотів переплачувати. Компаній, які роЦензурать усе під ключ, багато, але завжди є ризик, що сума в результаті зросте через "непередбачені витрати". Тому краще бути уважним і уточнювати всі деталі заздалегідь.
Чув від знайомих, що є компанії, які пропонують повний сервіс, але у них був такий досвід, що під час процесу виникали додаткові послуги, про які спочатку не попереджали. Краще відразу обговорювати всі моменти й перевіряти договори, щоб не вийти за рамки бюджету.
Я вирішив ліквідацію підприємства https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ довірити цій компанії, і це було найкраще рішення. У мене були деякі борги, і я переживав, що це затягнеться надовго. Але фахівці з DeJu швидко розібралися з ситуацією, і процес пройшов набагато легше, ніж я собі уявляв. До того ж, ціни в них адекватні, і я ні разу не пожалкував, що довірив їм свою справу. Раджу всім, хто хоче уникнути зайвого стресу під час ліквідації фірми звернутися до них.