Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Чи існують спеціалізовані IT-курси для дівчат з менторською підтримкою? Для мене важлива можливість отримувати індивідуальні поради та розв'язувати завдання з досвідченими наставниками. Чи є такі опції серед популярних курсів?
Я був свідком, як GoITeens змінили життя моєї молодшої сестри. Вона завжди думала, що IT — це для хлопців, але після їхнього курсу фронтенду кардинально змінила свою думку. Їй пояснили, що потрібно знати HTML, CSS, основи JavaScript — і всього цього навчили! В кінці курсу вона навіть зробила свій перший проект — односторінковий сайт для кафе. До речі, ми сайт перевірили, і все реально працює, там безліч курсів для дівчат – IT та не лише - від GoITeens https://goiteens.com/blog/kursy-dlia-divchat/ раджу: перед курсом перегляньте матеріали на сайті, там є корисні поради для новачків.