Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
— Саш, что делаешь? — Дерево выкапываю, математичка домашку дала — корень найти. — Ни фига, тебе еще повезло: Федьке она ваще сказала член на многочлен разделить. Сидит, нож точит, плачет.
– Що для чоловіка краще: корвалол чи валідол? – А який діагноз? – Туфлі купила собі за 5 тисяч. – Тоді візьміть ще й тональний крем від синців. То для себе!
Летять у самольоті три президенти один каже: я зараз скину сто доларів і порадую одну людину! Другий каже:а я скину дві купюри по п’ятдесят доларів і порадую аж двох людей! Третій каже: а я скину одну ТИСЯЧУ ДОЛАРІВ по сотні і порадую аж десятьох людей!!! Пілот: а я зараз скину трьох дебілів і порадую аж три країни!
– Мужчина, я можу вам чимось допомогти? – Так, мені потрібен подарунок на 8 Березня! – Вам треба щось дорожче, я вас правильно зрозуміла? – Чому ви так вирішили? – Ну, це з урахуванням того, що сьогодні вже 24-е березня …
Грабіжник у масці з автоматом вривається в банк. Відвідувачі попадали на підлогу, касирки підняли руки вгору. Грабіжник уважно оглянувши приміщення, розчаровано: – А що, моя теща сьогодні вихідна?