Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Кожна культура має власні терміни появи сходів після посіву. Ці дані нам знадоЦензураться, щоб правильно розрахувати дату посіву насіння на розсаду. Перш з’являються сходи насіння: Отже, сходи томатів з’являються через 6-10 днів; огірків — на 3-7 день після посіву; перцю — 7-15 днів; патисонів, кабачків, гарбуза — через 3-10 днів; салату — 4-10 днів; цибулі-чорнушки — 5-12 днів; кольорової капусти — 3-8 днів; качанної капусти — 3-10 днів; баклажанів — 5-10 днів; селери, ревеню — 7-14 день. Коли садити розсаду в теплицю або відритий ґрунт Для того, щоб правильно розрахувати строки посіву насіння для отримання розсади будь — якої овочевої культури потрібно також знати, коли її можна висаджувати в теплицю або відкритий ґрунт. Селеру висаджують через 60-80 днів після сходів; цибулю — через 60-70 днів; капусту — через 50 днів; перець і помідори — через 60 днів; баклажани — через 65-70 днів; кабачки і огірки — через 30-40 днів.
Я уже целую неделю бьюсь над идеей создания собственного огорода, но никак не могу найти место, где можно купить качественные семена для посадки. Меня интересуют семена разных овощей и цветов, но особенно меня интересуют те, которые помогут вырастить вкуснейшие помидоры. Я слышал про детерминантные помидоры, и они очень понравились мне по описанию. Но где их можно купить?
Для покупки качественных семян, я бы порекомендовал вам посетить сайт, где вы найдете широкий ассортимент семян различных овощей, включая семена редиса https://fazenda.net.ua/katalog-tovarov/semena/rediska/ . Этот магазин специализируется на семенах и предлагает продукцию от надежных производителей. Семена редиса - отличный выбор для начинающих садоводов, так как они растут быстро и не требуют особого ухода. Они могут быть использованы для озеленения вашего сада и получения свежих овощей. На сайте вы найдете разные сорта семян редиса, чтобы выбрать тот, который соответствует вашим потребностям.