Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Обычно на дачу отправляют старую мЦензураь. Но я хочу как-то обустроить уголок для отдыха. У нас там небольшой прудик, беседка, мангал. В беседке саморобный деревянный столик и скамейки. Я бы хотела заменить мЦензураь в беседке на что-то такое... Ну, не знаю... Хочется чего-то необыкновенного , но в то же время - простого, легкого, но устойчивого... А конкретно - не представляю.
Цензура 14.07.18 в 23:50 пишет: Я бы хотела заменить мЦензураь в беседке на что-то такое... Ну, не знаю... Хочется чего-то необыкновенного , но в то же время - простого, легкого, но устойчивого... А конкретно - не представляю.
Мені здається, я знаю.чого ви хочете. Нещодавно ми собі купили на дачу набір меблів із ротанга від Арт Пуф. http://art-puf.com.ua/shop/kupit-mebel-iz-iskusstvennogo-rotanga-nedorogo-v-ukraine Вини легкі, міцні, не бояться вологи та перепаду температур. Мають стильний вигляд і в них зручно сидіти. Для бесідки вони підійшли б ідеально!