Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
У мене тут люди питали, що я роблю з кротами на городі. Можу розповісти. У минулому році я не знала, що мені робити цими тваринами. Якесь нашестя було. Пів врожаю пропало. А потім мені порадили магазин, де є великий вибір засобів від кротів https://muholovki.com.ua/zashchita-ot-krotov/ Я купила там відлякувач кротів Цей пристрій генерує ультразвук на таких частотах, що їх не чує вухо людини. А для крота цей звук нестерпний. Тому він намагається найскоріше піти подалі від нього. Відлякувачі кротів бувають на батарейках, й на сонячних батареях. Я купила на сонячній батареї. Що називається - поставила та забула. Й жодного крота на території.
Доброго дня. Дякую за розповідь. У нас теж інколи з'являються кроти на ділянці. Але вони якось то є, то їх немає. У минулому році багато врожаю пропало. Скажіть, а скільки коштував цей ваш відлякувач кротів?
А я для того, що кроти пішли з мого саду, купив спеціальні гранули для відлякування кротів. Це кульки целюлози, просочені аромамаслами. Цей запах не подобається кротам, й вони уходять. Можете спробувати. Тим більше цей засіб не вбиває, а лише відлякує котів.
Цензураoi 08.03.23 в 19:35 пишет: Доброго дня. Дякую за розповідь. У нас теж інколи з'являються кроти на ділянці. Але вони якось то є, то їх немає. У минулому році багато врожаю пропало. Скажіть, а скільки коштував цей ваш відлякувач кротів?
Відлякувач кротів, що я купила, коштував 660 гривень. Ви можете самі зайти на сайт та подивится ціни. Ціни там різні є. Я не знаю, на який бюджет ви розраховуєте, але думаю, що ви сможете знайти те, що вам треба.