Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 24.11.2024 - 04:31:52
Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Теревені. » Засоби від кротів
АвторСообщение

ElenaKolesnishenko

Новичок

Статистика:
Тем создано: 5
Нарушения: 0
У мене тут люди питали, що я роблю з кротами на городі. Можу розповісти. У минулому році я не знала, що мені робити цими тваринами. Якесь нашестя було. Пів врожаю пропало.
А потім мені порадили магазин, де є великий вибір засобів від кротів https://muholovki.com.ua/zashchita-ot-krotov/ Я купила там відлякувач кротів Цей пристрій генерує ультразвук на таких частотах, що їх не чує вухо людини. А для крота цей звук нестерпний. Тому він намагається найскоріше піти подалі від нього.
Відлякувачі кротів бувають на батарейках, й на сонячних батареях. Я купила на сонячній батареї. Що називається - поставила та забула. Й жодного крота на території.

Сообщение # 1 08.03.23 - 19:20:47

ruslanyarovoi

Бывалый

Статистика:
Тем создано: 143
Доброго дня. Дякую за розповідь. У нас теж інколи з'являються кроти на ділянці. Але вони якось то є, то їх немає. У минулому році багато врожаю пропало.
Скажіть, а скільки коштував цей ваш відлякувач кротів?
Сообщение # 2 08.03.23 - 19:35:57

togin

Бывалый

Статистика:
Тем создано: 128
А я для того, що кроти пішли з мого саду, купив спеціальні гранули для відлякування кротів. Це кульки целюлози, просочені аромамаслами. Цей запах не подобається кротам, й вони уходять. Можете спробувати. Тим більше цей засіб не вбиває, а лише відлякує котів.
Сообщение # 3 08.03.23 - 20:09:42

ElenaKolesnishenko

Новичок

Статистика:
Тем создано: 5

Цитата:
    Цензураoi 08.03.23 в 19:35 пишет:
    Доброго дня. Дякую за розповідь. У нас теж інколи з'являються кроти на ділянці. Але вони якось то є, то їх немає. У минулому році багато врожаю пропало.
    Скажіть, а скільки коштував цей ваш відлякувач кротів?

Відлякувач кротів, що я купила, коштував 660 гривень. Ви можете самі зайти на сайт та подивится ціни. Ціни там різні є. Я не знаю, на який бюджет ви розраховуєте, але думаю, що ви сможете знайти те, що вам треба.
Сообщение # 4 08.03.23 - 20:14:02
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Теревені. » Засоби від кротів
Работа2 :Предыдущая темаСледующая тема: Недвига
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться