Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Я давно працюю репетитором і постійно шукаю нових учнів, тому мені потрібна зручна платформа для розміщення оголошень. Нещодавно відкрила для себе безкоштовну дошку оголошень BAGO.UA https://bago.ua/ua/c/biznes-i-uslugi і це було справжнім відкриттям! У розділі «Бізнес та послуги» я швидко створила оголошення про свої репетиторські послуги. Можливість додати детальний опис і вказати спеціалізацію (наприклад, підготовка до ЗНО чи допомога зі шкільними предметами) зробила оголошення інформативним і привабливим.
Мене дуже вразила ефективність сайту. Уже за кілька днів я отримала перші звернення від батьків та учнів, які шукали саме такі послуги. Ще одна перевага — усе це безкоштовно та без зайвих складнощів. Якщо ви надаєте репетиторські послуги і хочете знайти нових клієнтів, спробуйте розмістити оголошення на BAGO.UA — це дійсно працює!