Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 10.01.2025 - 22:18:47
Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Магазин сантехніки Водокран
АвторСообщение

xkristinaxbond

Бывалый

Статистика:
Тем создано: 123
Нарушения: 0
Нещодавно я купувала сантехніку в магазині «Водокран» https://vodokran.com.ua/ і була приємно здивована. Вибір дуже великий: від змішувачів до різноманітних аксесуарів для ванної. Те, що сподобалося найбільше – це швидка доставка. Я оформила замовлення вдень і вже того ж дня отримала своє замовлення. Все було добре упаковано і в відмінному стані. Крім того, ціни дуже приємні, і ще є можливість отримати безкоштовну доставку при покупках на суму понад 1500 грн.

Магазин «Водокран» пропонує тільки якісну продукцію з офіційною гарантією, і це для мене важливо. Я купувала тут змішувачі та мийку для кухні, і все працює без нарікань. Ще хочу відзначити, що магазин проводить різні акції та надає знижки, що робить покупку ще більш вигідною. Загалом, я дуже задоволена і буду звертатися сюди знову!
Сообщение # 1 сегодня в 01:56
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Оголошення. » Магазин сантехніки Водокран
Репетиторські послуги: як знайти клієнтів на BAGO.UA :Предыдущая темаСледующая тема: Вимірювання кількості сипучих продуктів
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться