Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Привіт всім! Мені потрібна інформація про прокати автомобілів, які є у Києві. Наша компанія зараз активно розвивається і налагоджує співпрацю з прокатами для забезпечення транспортом наших партнерів на час, коли вони перебувають у столиці. Отже, зараз знайшли один варіант - компанію RentDrive https://rentdrive.ua/ . Плануємо звернутися до них із обговоренням умов співпраці. Але можливо у когось будуть й інші варіанти? Перегляну всі.
Я всього один раз брав авто на прокат у Києві, але звертався не в цю компанію. Рекомендувати її вам не буду, адже автомобілі там у жахливому стані. Брав середній клас, але вони навіть на економ не тягнуть, брудні та поламані.
Я так розумію, що ви навіть не хочете згадувати назву цього прокату, щоб робити про них будь-яку згадку на форумі. То можливо напишете мені в особисті, що це за компанія, щоб ми до них не звернулися. Бо всяке може бути.