Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них. Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ... Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка, Вишгородського району, Київської області. На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке. На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.
Привіт! Мої любі друзі, абсолютно нещодавно я будував свій міні будинок, як смарт будинок, можливо ви чули про таке! Та на одному з етапів будівництва з'явилось питання стеклування, тобто потрібні були дуже якісні вікна, були деяки проблеми з вибіром, та ми з сім'єю дуже довго вирішували це питання.
Але, на допомогу до мене прийшов дуже добрий мій старий друг, котрий порадив виробника вікон Шуко https://schueco.co.ua/ я передивився їх каталог вікон і зрозумів що це те, що мені дійсно потрібно, вони працюють дуже швидко, опрацьовують замовлення за дуже короткий час! Мені дуже сподобались вікна їх виробництва тому що вони не скриплять, дуже м'яко відчиняються, та їхній механізм зроблений за новітньою системою!
Большое спасибо вам за такую расписную статью! Мне очень понравилось её читать, я понял что мне это всё подходит, посмотрел страницу компании, меня их услуги и товар заинтересовал! Думаю что буду с ними работать и заказывать то, что мне нужно, поскольку сейчас как раз в новострое заселяюсь и там нужно поменять окна, стоят сейчас от застройщика такие, что просто говорить о них ничего не хочу.
Незачто! Всегда готов помочь вам. Если у вас будут какие то вопросы по моему опыту сотрудничества с этой компанией, я могу вам ответить на вопросы. Мне лично понравилось всё то, что мне делали у них, от момента первого звонка к ним и до исполнения всех услуг!
Осьо все ж таки вирішився перевірити цю компанію і можу сказати що це дійсно крута компанія, яка займається вікнами, терасами, просто всім чим тільки можна у сфері скла та пластику) Тобто якщо вам навіть в офіс треба замовити перегородки та все таке інше, вони зроЦензурать і навіть не будуть вертіти носом як то кажуть.